Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Bandırma MHP'den süpürgeli eylem

Bandırma MHP

MHP Bandırma İlçe Başkanlığı, 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun 1.yıl dönümünde Cumhuriyet Meydanında basın açıklaması yaptı.

MHP Bandırma İlçe Başkanlığı, 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun 1.yıl dönümünde Cumhuriyet Meydanında basın açıklaması yaptı.
MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul tarafından yapılan açıklamada, Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu yıldan itibaren 17-25 Aralık`ı Yolsuzlukla ve Rüşvetle Mücadele Haftası ilan edildiği bildirildi.
Bundan böyle her yıl 17-25 Aralık`ı Yolsuzlukla Mücadele Haftası olarak kutlayacaklarını belirten Erkul, sözlerini şöyle sürdürdü: “17-25 yolsuzluk operasyonlarının üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen AK Parti hükümeti ayakkabı kutularındaki paraları, para kasalarını ve tapeleri hala açıklayamadı. Kamuoyunun ayakkabı kutularındaki paraları, para kasalarını ve tapelerin aydınlatılmasını beklerken 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun yıldönümüne sayılı günler kala takipsizlik kararı verilerek üzeri kapatıldı. Bir savcı dosyaları inceleyip usulen uygun toplanmadığından dolayı bu dosyayı kapatıyorum diyorsa bu dosya o yargıcın elinde kapanmış olabilir ancak AKP’li seçmenin de dahil olduğu 77 milyonun vicdanında kapanmamıştır. Bu dosyalar önümüzdeki günlerde açılıp usulsüzlükleri ve yolsuzlukları yapanlardan Türkiye Cumhuriyetinin savcı ve hakimleri hesap soracaktır. Tarih boyunca unutulmayacak ve unutturmayacağız.”
MHP’liler Cumhuriyet Meydanını süpürdü
“Savcılığın takipsizlik kararı verdiği 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonuyla ilgili bir nebze olsun temizleniriz düşüncesiyle yanlarımızda getirdiğimiz süpürgelerle bugün Cumhuriyet Meydanını süpüreceğiz” şeklinde konuşan Erkul, “Bugün temizlenme adına Cumhuriyet Meydanını süpüren Bandırmalılar, 2015 yılında inşallah AK Parti hükümetini siyaset sahnesinden silip süpürecektir” diyerek sözlerine ekledi.
Yapılan basın açıklamasının ardından MHP’liler yanlarında getirdikleri süpürgelerle Cumhuriyet Meydanını temizlediler.



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı